ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Οι φυσικοί μονοπολικοί γεωμαγνήτες από Νεοδύμιο της EnviroΜagnetics μέσω νανοτεχνολογίας υποχρεώνουν σε πλήρη καύση το πετρέλαιο, τη βενζίνη, το γκάζι, το προπάνιο και το φυσικό αέριο

Προστατεύουν και διατηρούν σαν καινούργια καυστήρες, μπόϊλερ, κινητήρες, γεννήτριες, μηχανήματα, γλιτώνοντας έως και 39% επιπλέον χρήματα από την τσέπη σας.

εξοικονόμηση χρημάτων
καλύτερη απόδοση
παντοτινή προστασία
σεβασμός στο περιβάλλον

Υλικό:
Μόνιμο κράμα κεραμικού και Νεοδυμίου καλυμμένο με PolyVinyl ή Delrin

ISO/TS16949
ISO 9001:2008 Κ

Οικονομία Καυσίμων
Σταθερό Κέρδος

Το μαγνητικό πεδίο επιδρώντας στα καύσιμα, σπάει τον κλωβό των υδρογονανθράκων έτσι ώστε το οξυγόνο να κάνει πλήρη την καύση, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο καύσιμα, που σε άλλη περίπτωση είτε θα έφευγαν άκαυστα, είτε θα επικάθονταν σταδιακά στα τοιχώματα εν είδει καρβουνίλας.

Η χρήση των μαγνητών της EnviroMagnetics μειώνει αποδεδειγμένα στο ελάχιστο τις εκπομπές ρίπων, προστατεύοντας το περιβάλλον και την υγεία μας.

Η τέλεια καύση, η προστασία και συντήρηση των καυστήρων και κινητήρων, και η αρμονικά διατεταγμένη λειτουργία τους, σας εξοικονομεί εγγυημένα ενέργεια και χρήματα, παράλληλα με την ουσιαστική συμβολή σας στην προστασία του περιβάλλοντόςΠερισσότερη Θερμότητα και λιγότερο καύσιμο
Οικονομία εφ΄όρου Ζωής

Ο Ενεργοποιητής Καυσίμων είναι εύκολος στη χρήση σε συστήματα που λειτουργούν με Φυσικό αέριο, Πετρέλαιο θέρμανσης ή Προπάνιο.

Εξοικονομεί ενέργεια κάνοντας πλήρη καύση και απελευθερώνοντας περισσότερη θερμότητα με λιγότερα καύσιμα που σημαίνει εξοικονόμηση σε χρήματα.

Αυξάνοντας την ικανότητα καύσης παράλληλα μειώνει τις εκπομπές οξειδίων του άνθρακα στο περιβάλλον συμβάλλοντας άμεσα στην προστασία του – γεγονός ωφέλιμο για όλους.

Ο Ενεργοποιητής Καυσίμων σχεδιάστηκε μετά από δεκαετίες έρευνας και εφαρμογών, και είναι κατασκευασμένος από εξελιγμένα κράματα που έχουν ως αποτέλεσμα ένα πανίσχυρο σύστημα σε μικρό μέγεθος, εύκολο στην τοποθέτηση χωρίς εργαλεία.

Απλά τοποθετήστε τον Ενεργοποιητή Καυσίμων γύρω από την σωλήνα παροχής Φυσικού Αερίου, Πετρελαίου ή Προπανίου και αυτομάτως αρχίζετε τον περιορισμό των εξόδων. Η αγορά του Ενεργοποιητή Καυσίμων γίνεται μία φορά και σας εξασφαλίζει την εξοικονόμηση χρημάτων εφ΄όρου ζωής.

Ο Ενεργοποιητής Καύσης για οικιακή χρήση εξοικονομεί στους καταναλωτές 30-40% στους λογαριασμούς θέρμανσης με φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Ο Ενεργοποιητής Καύσης επιδρά στα καύσιμα κάνοντάς τα να παράγουν πολύ περισσότερη θερμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο καυστήρας χρησιμοποιεί λιγότερα καύσιμα διατηρώντας την ίδια θερμοκρασία. Έχει πλήρη και εφ’ όρου ζωής εγγύηση, η οποία σας διασφαλίζει ότι θα σας εξοικονομεί χρήματα σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του.

Είναι δύσκολο να εγκαταστήσω τον Ενεργοποιητή Καύσης;
Τοποθετείται σε λίγα λεπτά με πλαστικές λωρίδες πρόσδεσης (straps) και δεν χρειάζονται καθόλου εργαλεία εκτός από ένα ψαλίδι για να κόψετε την λωρίδα που περισσεύει.

Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Ενεργοποιητής Καύσης για να αρχίσει να εξοικονομεί χρήματα;
Ο Ενεργοποιητής Καύσης αρχίζει αμέσως να μειώνει το κόστος θέρμανσης από τη στιγμή που εγκαθίσταται. Οι περισσότεροι πελάτες λένε ότι, με εξαίρεση τον ασυνήθιστα ζεστό καιρό, τα χρήματα που εξοικονομούνται τον πρώτο κρύο μήνα συνήθως είναι περισσότερα από το κόστος του συστήματος.

Τι αποτελέσματα έχει ο Ενεργοποιητής Καύσης;
Παρότι η Enviromagntics εγγυάται το λιγότερο 12 % και 23% οικονομία αναλόγως του καυσίμου, οι περισσότεροι πελάτες αναφέρουν εξοικονόμηση από 35 % έως 40 % για τη θέρμανση του σπιτιού και του νερού (βλ. τα αποτελέσματα των δοκιμών και τα βίντεο). Οι άνθρωποι εξοικονομούν χιλιάδες ευρώ. Αν θέλετε να υπολογίσετε την δική σας εξοικονόμηση σε χρήματα, τηλεφωνείστε στον συντηρητή σας και ζητείστε του να υπολογίσει την πρόσφατη κατανάλωσή σας σε καύσιμα με συγκεκριμένες εξωτερικές θερμοκρασίες. Εκείνος μπορεί να σας πει ακριβώς τι εξοικονομήσατε στον πρώτο μήνα χρήσης. Αν μετακομίσετε πάρτε το σύστημα μαζί σας.

Εκτός από τον λέβητα θέρμανσης χρησιμοποιώ ξεχωριστά και θερμοσίφωνα για ζεστό νερό. Πρέπει να εγκαταστήσω Ενεργοποιητή Καύσης για να εξοικονομήσω χρήματα και από το ζέσταμα του νερού;
Ναι. Οι περισσότερες οικογένειες δεν σκέπτονται το κόστος για τη θέρμανση του νερού, όμως μπορείτε να εξοικονομήσετε τουλάχιστον 20 % με τον Ενεργοποιητή Καύσης. Μια τριμελής οικογένεια ανέφερε ότι ο λογαριασμός θέρμανσης κατέβηκε 378 ευρώ από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο και ότι αυτό συνέβη για πρώτη φορά. Ο κόσμος εξοικονομεί εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνο μόνο από τη λειτουργία του θερμοσίφωνα.

Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο εστιατόριό μου και πού τοποθετείται;
Στις πιτσαρίες και στα εστιατόρια ο Ενεργοποιητής Καύσης για Φυσικό Αέριο αποφέρει μια εξοικονόμηση κατά 20 % σε κάθε συσκευή παρασκευής φαγητού. Ένα εστιατόριο ανέφερε ότι εξοικονόμησαν περισσότερο από 100 ευρώ τον πρώτο μήνα Η συσκευή προσαρμόζεται σε απόσταση 20-30 εκατοστών από τον ρυθμιστή ή στο σωλήνα που συνδέει την κάθε συσκευή μαγειρέματος με την πηγή ενέργειας.

Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων και πού τοποθετείται;
Ναι, αυτά τα συστήματα εγκαθίστανται σε στεγνωτήρια και σε όλες τις συσκευές που δουλεύουν με καύσιμα, και εξοικονομούν πολλά χρήματα. Εγκαθίσταται στο σωλήνα του κάθε στεγνωτηρίου σε απόσταση 20-30 εκατοστών πριν από τον ρυθμιστή ή στο σωλήνα κοντά στη συσκευή (για να δώσει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝα το μέγιστο της ενέργειας). Για μελέτη εγκατάστασης και υπολογισμό κόστους επικοινωνήστε με την NATURAQUA.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση του Ενεργοποιητή Καύσης;
Οι περισσότεροι πελάτες απλώς απολαμβάνουν την οικονομία που γίνεται. Μερικοί αυξάνουν τη θέρμανση γιατί τώρα μπορούν να απολαμβάνουν ένα πιο ζεστό σπίτι. Όταν ο ειδικός έρχεται για την ετήσια συντήρηση ίσως είναι καλό να του πείτε ότι χρησιμοποιείτε τον Ενεργοποιητή Καύσης για να είσαστε ήσυχοι ότι δεν θα τον αφαιρέσει. Μερικοί μηχανικοί αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο καθαρός ο καυστήρας. Επειδή το καύσιμο καίγεται καλύτερα και δεν αφήνει καπνιά και άκαυτο άνθρακα.

Πόσο καιρό θα κρατήσει ο Ενεργοποιητής Καύσης;
Ο Ενεργοποιητής Καύσης (για φυσικό αέριο, προπάνιο ή πετρέλαιο) συνοδεύεται από μια εφ΄όρου ζωής εγγύηση . Είναι κατασκευασμένος από μόνιμα ενεργοποιημένα κράματα μεγάλης ισχύος τα οποία και δεν εξαντλούνται.Πρόκειται για την νέα και βελτιωμένη τεχνολογία της Enviromagnetics η οποία είναι εξέλιξη της αρχικής τεχνολογίας του εφευρέτη της και η οποία λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σε χιλιάδες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο. Ποτέ δεν χρειάστηκε αντικατάσταση της συσκευής.

Μήπως ο Ενεργοποιητής Καύσης θα επηρεάσει την κάλυψη εγγύησης από τον κατασκευαστή του θερμοσίφωνά μου;
Ο νέος βελτιωμένος Ενεργοποιητής Καύσης δεν επηρεάζει κανένα καυστήρα, θερμοσίφωνα ή συσκευή που λειτουργεί με πετρέλαιο ή αέριο. Αφού δεν υπάρχουν κινητά μέρη και το ενεργειακό πεδίο επηρεάζει μόνο το καύσιμο, δεν τίθεται θέμα. Στις δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές της συσκευής σε όλο τον κόσμο ,η τεχνολογία μας δεν επηρέασε ούτε μια φορά την κάλυψη της εγγύησης.

Τι γίνεται στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί;
Αυτό είναι πολύ απίθανο αλλά ο Ενεργοποιητής Καύσης συνοδεύεται από μια μη ανακαλούμενη εγγύηση αποτελεσμάτων επιστροφής χρημάτων σε διάστημα 90 ημερών. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είσαστε ικανοποιημένοι με την συσκευή σας, μπορείτε, μέσα σε διάστημα 90 ημερών από την αγορά, να την επιστρέψετε στον πωλητή ή στην διεύθυνση που αναγράφεται στην συσκευασία (αν την αγοράσατε απευθείας από την NATURAQUA) μαζί με την απόδειξη και εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας αμέσως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες